Utakmica Atletica i Chelseaja u 19 sekundi

Najbolji pokazatelj

Utakmica Atletica i Chelseaja u 19 sekundi

E. Škorić

Prva polufinalna utakmica Lige prvaka između Atletico Madrida i Cheseaja definitivno je razočarala sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Očekivao se praznik nogometa na Vicente Calderonu, ali umjesto toga, svjedočili smo utakmici nalik utakmicama u Prvoj ligi Federacije BiH.

Glavni krivac za to je menadžer Chelseaja Jose Mourinho koji je umrtvio utakmicu svojom postavkom, uz želju da njegov klub netaknute mreže napusti Madrid. Mourinho je zaista uspio u tome, ali uskratio uživanje milionima gledatelja širom svijeta.

Inače, na YouTubeu se može pronaći i video koji najbolje ilustrira što se to dešavalo sinoć u Madridu. Atletico je napadao, Chelseajev parkirani bus pred golom uspijevao da se odbrani.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.