Vincent Tan u izdanju u kakvom ga nikad niste vidjeli

Dio iz eksluzivnog intervjua za Sky Sport

Vincent Tan u izdanju u kakvom ga nikad niste vidjeli

Osim što je izjavio da voli Sarajevo i navijače kluba sa Koševa, o kojim je pažljivo birao najljepše riječi, Vincent Tan je u javnost iznio nekoliko zanimljivih stvari iz svog privatnog života.

U ekskluzivnom intervjuu za Sky Sport, Tan je govorio o svemu pomalo. Dotakao se i svojih hobija i strasti, od kojih je jedan od zanimljivijih - ronjenje.

Tako se na internetu pojavila fotografija popularnog "Amidže" u ulozi ronioca, u izdanju u kakvom do sada nije viđen.

Vincent Tan je poznata javna ličnost u Velikoj Britaniji, a tamošnju javnost je posebno zaintrigirala njegova ideja da kupi neki drugi klub na Otoku, ukoliko dođe do prodaje Cardiffa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.