Vrela fotka iz svlačionice ženskog tima Brondbyja

Radovanje kakvo se rijetko viđa

Vrela fotka iz svlačionice ženskog tima Brondbyja

Teme:

Fudbalerke danskog Brondbyja znale su se radovati nakon pobjede nad Fortunom, a slika koja je napravljena nakon utakmice u svlačionici postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Kapiten ženskog fudbalskog kluba Brondby Theresa Nielsen objavila je sliku iz svlačionice svog tima na kome se vidi da jednu saigračicu hvata za zadnjicu.

"Ovo je bila zadovoljavajuća sedmica za nas. U srijedu smo se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona, a jučer smo pobijedili Fortunu Hjorring sa 3:2 u veoma uzbudljivoj utakmici", napisala je Theresa Nielsen ispod slike.

Na slici koja je postala hit na društvenim mrežama fudbalerke Brondbyja se raduju i hvataju jedna drugu za zadnjicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.