Zaplovite kroz muzički vremeplov u Pivnici HS

Zaplovite kroz muzički vremeplov u Pivnici HS

Sponzorski tekst

Muzički vremeplov je zabavna pustolovina kroz muzičku historiju Bosne i Hercegovine ali i regije. Ovaj dvosatni prikaz događaja, uz Sarajevsko u ruci i putovanje kroz najpopularnije pjesme od šezdesetih, pa sve do danas, obećavaju dobar provod. 

Provedite nezaboravnu subotnju večer sa osmijehom na licu uz jednu od najpoznatijih bh. komičarki Aidu Bukvu, i neponovljivog Aldina Tucića.

Aidi i Aldinu se možete pridružiti na sceni, izvesti skeč ili otpjevati pjesmu, te osvojiti nagradu. Muzički vremeplov se izvodi u aranžmanu maestra Nenada Tešića, a održat će se u subotu, 28. marta u 21:00 sat, u Pivnici HS na Bistriku.

Preuzmite svoje karte za muzički vremeplov, po cijeni od 10 KM, koje se mogu kupiti u Pivnici HS, i otputujte u najzanimljivije trenutke naše prošlosti. Rezervacija karata se također može izvršiti putem broja telefona: 033 239 740.

Za svaku kupljenu ulaznicu Sarajevska pivara d.d. je pripremila prigodan poklon.

Sve prisutne pored dobre muzike i zabave očekuje i Sarajevsko, u retro limitiranoj boci, koje uz slogan „Originalni okus zlatnog doba“, sa starom recepturom zadržava svoje vrijednosti, autentičnost i dosljednost.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.