Zbog nje je Özila ostavila djevojka Mandy

Melanie Rickinger glavi je "krivac"

Zbog nje je Özila ostavila djevojka Mandy

Mesut Özil ponovo je dospio na naslovnice njemačkih, ali i engleskih tabloida nakon što je njemački reprezentativac i fudbaler Arsenala prekinuo svoju ljubavnu vezu sa pjevačicom Mandy Capristo.

Naime, veznjak Topnika je prema optužbama nekadašnjeg fudbalera Bayerna, a sada člana španskog Levantea, Christiana Lella flertovao sa njegovom tadašnjom djevojkom Melanie Rickinger.

Fudbaler koji se sa reprezentacijom Njemačke ove godine okitio titulom svjetskog prvaka na Mundijalu u Brazilu često je “upadao”u vezu Lella i Rickingerove, a upravo je ova informacija natjerala Mandy Capristo da izbriše sve zajedničke slike sa očito već bivšim momkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.