Život bez ograničenja uz Moj Mix VIP!

Život bez ograničenja uz Moj Mix VIP!

Sponzorski tekst

Iz m:tela ovog puta zaista zanimljive novine za korisnike koji shodno svojim potrebama imaju nešto izraženiju potrebu za korišćenjem raznovrsnih usluga mobilne telefonije.

Naime, u ponudi je nova Moj Mix VIP tarifa koja će, sigurni smo, ispuniti sva očekivanja zahtjevnijih korisnika, jer se prvi put u ponudi našao tarifni model koji koji nudi neograničene pozive prema svim mrežama u BiH, a i niz dodatnih pogodnosti.

Uostalom, provjerite sami, postanite korisnik nove VIP tarife i osigurajte sebi prednost novog svijeta bez ograničenja. Prednosti ovog modela zasnivaju se na neograničenim uslugama telefoniranja, slanja SMS i MMS poruka i interneta, koje su bazirane na fer use principu. Šta to zapravo znači? Korisnici koji se odluče za VIP tarifu ostvaruju pravo na bonus od 1000 minuta razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH.

Nakon potrošenog prvog dijela bonusa korisnici dobijaju drugi naredni bonus od nevjerovatnih 5000 minuta razgovora prema mobilnim i fiksnim mrežama m:tel-a, kao i bonus od 5000 poruka prema svim mrežama u BiH i 10GB brzog mobilnog interneta unutar m:tel mreže. Značajna prednost VIP modela je ta što su uz ugovor u trajanju od 24 mjeseca svi telefoni m:tel ponude dostupni po cijeni od samo 1 KM, što znači da se od sada najnoviji modeli smartfona poput Samsung Galaxy S5, HTC ONE (M8) ili Sony Xperia Z2 mogu nabaviti po simboličnoj cijeni od 1 KM.

U oviru ovog modela korisnicima je bez dodatne naknade ponuđena i "Moja roming tarifa" koja pruža mogućnost korišćenja usluge roaming-a iz određenih zemalja po znatno povoljnijim cijnama. I to nije sve, korisnicima VIP tarife zagarantovane su i niže cijene razgovora u međunarodnom saobraćaju. Prilikom kreiranja ovog savršenog tarifnog modela vodilo se računa i o trenucima neophodnim za relaksaciju, pa je tako korisnicima omogućen i besplatan pristup m:music+ servisu. Podsjetimo, muzička usluga m:music sadrži preko 100 000 domaćih hitova svih žanrova, koje možete slušati na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, ma gdje se nalazili.

Kako bi se stekla bolja predstva o prednostima VIP modela, za ovu priliku uradili smo kratku analizu cijena govornog i SMS/MMS saobraćaja u dosadašnjim Moj Mix tarifama i novoj Moj Mix VIP tarifi. Dakle, za razliku od cijene poziva prema drugim fiksnim i mobilnim režama u BiH koja je iznosila 0,20 KM/min. za Flex, odnosno 0,18 KM/min. za Flet korisnike, jedna jedinstvena cijena za korisnike VIP tarife sada iznosi tek 0,15 KM/min.

Kada je riječ o cjenovnim pogdnostima u međunarodnom saobraćaju ističemo da su u okviru VIP tarifnog modela znatno povoljnije cijene poziva prema III zoni (Evropa) i IIIa (SAD, Kanada i Australija) koja za razliku od cijene od 0,70 KM/min. u ostalim Moj Mix Flex i Flat modelima, u okviru VIP tarife iznosi 0,44 KM/min. Podsjetimo da cijena SMS/MMS usluge u VIP tarifi za zonu Ia (Srbija i Crna Gora) iznosi 0,08 KM/SMS, dok cijena MMS poruke prema svim međunarodnim zonama iznosi 0,06 KM/MMS.

Cijena SMS usluge prema ostalim međunarodnim zonama je 0,14 KM/SMS. Sve one koji žele saznati više o tarifnom modelu koji smo ovdje predstavili, a koji po cijeni od 150 KM preporučijemo korisnicima sa uobičajeno višom potrošnjom, upućujemo da svrate do m:tel prodajnog mjesta gdje mogu vidjeti i ostale vrhunske modele po cijeni od 1KM ili jednostavno da posjete sajt www.mtel.ba ili pozovu besplatni info telefon 066 10 10 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.