Zlatan Muslimović ljubi bivšu suprugu predsjednika KSBiH

Bivši Zmaj se zaljubio

Zlatan Muslimović ljubi bivšu suprugu predsjednika KSBiH

O. Lekić

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Zlatan Muslimović, još uvijek je bez kluba, ali su mu očito stvari na ljubavnom planu krenule uzlaznom putanjom.

Nova djevojka bivšeg Zmaja je Martina Saira Keškić, koja je prije tri mjeseca izašla iz braka sa bivšim košarkašem i političarom Elmedinom Dinom Konakovićem. 

Niti Zlatan, niti Martina novinarki Gracije nisu željeli potvrditi da su u vezi, fotografija koje su se postavljale na Instagram profilima Muslimovića i Keškić jasno govore ono što njih dvoje nisu željeli potvrditi, ali ni demanatovati. Primijećeno je da su oboje u isto vrijeme bili na istoj plaži u Grčkoj, a nakon toga i na tribinama na velikom grčkom derbiju PAOK - Olympiacos. 

Zlatan Muslimović, rođeni Banjalučanin, nedavno je spominjan kao moguće pojačanje beogradskog Partizana, ali od transfera za sad nije ispalo ništa. Život u Beogradu Zlatanu bi olakšao viđanje sa kćerkom Atinom, koja tu živi sa svojom majkom Ljiljanom Šoškić, piše Gracija. 

Bivši suprug Martine Keškić, Elmedin Dino Konaković, odnedavno je premijer Kantona Sarajevo a istovremeno obnaša i funkciju predsjednika KSBiH. Zanimljivo da je i njegova prva supruga, manekenka Aida Osmanović, nakon razvoda sa njim svoju sreću pronašla u zagrljaju fudbalera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.