Slaviji i Slogi po bod u prvom meču petog kola Prve lige RS

Bez pobjednika u Lukavici

Slaviji i Slogi po bod u prvom meču petog kola Prve lige RS

E. Škorić

U prvom meču petog kola Prve lige Republike Srpske Slavija i Sloga iz Doboja odigrali su neriješeno (1:1).

Slavija i Sloga nisu najbolje ušle u prvenstvo, pa je i jednima i drugima imperativ u današnjem meču bila pobjeda. 

U prvih 10-ak minuta nije bilo pravih šansi, da bi u 22. minuti Gavrić šutirao, a domaći golman Butorović odbranio. Slavija je uzvratila preko Cicovića u 27. minuti, ali ni on nije bio precizan.

Imala je Slvaija u 32. minuti stopostotnu šansu, no Stojanović je promašio zicer na ubačaj Cicovića. Sa svega pet metara promašio je gol Dobojlija, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0.

Mogli su gosti povesti na otvaranju drugog dijela da je Lazić bio spretniji prilikom situacije jedan na jedan s domaćim golmanom. Ipak, Sloga ipak dolazi do pogotka u 56. minuti. Lazić je ovaj put bio precizniji, sigurniji i gosti su mogli da počnu sa slavljem.

Nije ono dugo trajalo, pošto je već u 60. minuti Veljović zakucao loptu u mrežu gostiju nakon dobrog prodora i ubačaja Govedarice. Do kraja meča je ostalo 1:1, mada je Slavija bila bliže pogotku.

Nakon pet mečeva, Slavija je ostvarila pobjedu i dva remija uz dva poraza i na kontu ima pet bodova, dok je Sloga na učinku od dva remija i tri poraza. Sa osvojena dva boda na preptosljednjem je mjestu tabele.

Slavija - Sloga 1:1 (Veljović 60/ Lazić 56)

Slavija: Butorović, Cicović, Pušara, Stojanović, Berjan, Marković, Hasković, Antić, Govedarica, Popović, Veljović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sloga: Matović, Janković, Hadžimujić, Miljić, Lazić, Lukić, Gavrić, Lukić, Blagojević, Pljevaljčić, Ristić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi