Sloboda na Tušnju remizirala protiv Kluba X

Pripremni meč završen rezultatom 2:2

Sloboda na Tušnju remizirala protiv Kluba X

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode danas su na Tušnju odigrali drugi pripremni meč protiv selekcije Kluba X.

Izabranici Vlade Jagodića remizirali su danas protiv Kluba X (2:2) ekipe koja je sačinjena od ponajboljih fudbalera s prostora Tuzlanskog kantona. Današnji meč na Tušnju bolje je otvorio gostujući tim koji je već u sedmoj minuti poveo sa 1:0, a strijelac je bio Kukić.

Nakon toga Sloboda je bila mnogo bolji protivnik na terenu i tuzlanskom timu pritisak se isplatio u 29. minuti. Hodžić je sjajno prošao odbranu Kluba X, te je izjednačio na 1:1. Međutim, samo desetak minuta kasnije Klub X je poveo sa 2:1, a ovaj put mrežu Slobode zatresao je Mujkanović.

Na otvaranju drugog dijela gledali smo poprilično nezanimljivu utakmicu, a igralo se većinom između dva kaznena prostora. Ipak, u 58. minuti vidjeli smo novi gol kada je na 2:2 nakon sjajne kontre izjednačio Tandir. Do kraja meča obje ekipe su imale nekoliko dobrih prilika, no rezultat se nije mijenjao.

Treba dodati da je za Klub X od prve minute igrao bh. reprezentativac Samir Memišević, dok je Vedad Ibišević s klupe bodrio obje ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Sloboda - Klub X 2:2

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi