Pioniri Slobode nemilosrdni prema vršnjacima iz Viteza

Premijer liga BiH za pionire

Pioniri Slobode nemilosrdni prema vršnjacima iz Viteza

E. Dindić

U okviru 4.kola  Premijer lige BiH za pionire, Sloboda je na pomoćnom stadionu Tušanj dočekala Vitez i na kraju upisala uvjerljivu pobjedu rezultatom 9:0 (5:0). 

Crveno-crni napadali su u prvom poluvremenu iz svih mogućih pozicija, padale su prilike iz minutu. Na poluvremenu je rezultat glasio 5:0, a mogao je biti i mnogo veći, da su domaći fudbaleri bili prisebniji pred golom gostiju. Sjajan je bio golman Viteza koji je odbranio zaista teške šuteve. 

U 9.minuti prvi je mrežu Vitežana zatresao Dženit Hajdarević, u 18. minuti prednost povećava Alija Požegić. Do odlaska na odmor u strijelce su se upisali ponovo Dženit Hajdarević koji je u 29.minuti povećao rezultat na 3:0, Emir Kadrić je u 34. minuti povećao na 4:0, dok je Nedim Avdić u 35.minuti zaključio brilijantno izdanje Slobode svojim golom za 5:0. 

U nastavku ista slika isto odstojanje, domaći fudbaleri napadaju iz svih pozicija, dok gosti iz Viteza pokušavaju da što više sačuvaju svoju mrežu. U 44.minut sjajan gol postiže Eldar Mehmedović za 6:0, isti fudbaler samo tri minute kasnije ponovo se upisuje u strijelce za 7:0, dok Nedis Ahmetović i Dženit Hajdarević u 58.minuti odnosno 65. minuti postavljaju konačnih 9:0. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi