HKK Zrinjski uređuje sportsku dvoranu za ABA ligu

Uskoro u novom ruhu

HKK Zrinjski uređuje sportsku dvoranu za ABA ligu

HKK Zrinjski krenuo je sa uređujenjem sportske dvoranu za predstojeće međunarodno takmičenje ABA Ligu.

Mostarski klub zajedno sa firmama JIM doo i Keš doo započeo je radove na uređenju interijera u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu. Uređuje se glavni ulaz za gledatelje koji je do sada bio u katastrofalnom stanju te se saniraju dijelovi na sanitarnom čvoru.

Tijekom sedmice raditi će se i na uređenju same unutrašnjosti dvorane kao i mjesta predviđenih za gledatelje. Treba istaknuti da će se zajedno sa tvrtkom Alfa Term rješiti i instalacije za zagrijavanje u dvorani kako bi se igrači, a i gledatelji ugodno osjećali tijekom zimskog perioda

Nakon završetka, a pred početak lige dvorana će zasjati novim sjajem.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi