Juniori NK Iskra jesenji šampioni Omladinske lige BiH

Grupa Centar "B"

Juniori NK Iskra jesenji šampioni Omladinske lige BiH

S. Mlaćo

Juniori NK Iskra jesenji su šampioni u Omladinskoj ligi BiH grupa Centar B. 

Bugojanci su jučer na svom Jakliću sa 3:0 deklasirali vršnjake iz NK Novi Travnik, a junak pobjede sa dva pogotka bio je Ernest Ivković, dok je jedan pogodak dodao Eldin Alić.

Bugojanci su polusezoni tako okončali na prvom mjestu sa 24, dok je NK Travnik drugoplasirani 23. Borac Jelah je na trećem mjestu sa 19 osvojenih bodova.

Prvi strijelac prvog dijela sezone je Berin Čatić sa 15 pogodaka iz NK Travnik, a prvi strijelac Iskre je Ernest Ivković sa osam pogodaka.

Omladinska liga BiH grupa Centar B, juniori:

NK Iskra - NK Novi Travnik 3:0 (1:0)

NK Iskra: Dagoja, Rustempašić, Softić, Alibegović, Ivković, Balagić, Pipić, Alić, Ljubunčić, Čorina, Huber. Još su igrali: Tajar, Šabić, Kulaš, Haznadarević, Ah. Duvnjak. Trener: Safet Kmetaš.

NK Novi Travnik: Fuško, Džambas, Delić, Zaimović, Djak, Didak, Tutkur, Berberović, Injić, Palalić, Rujanac. Još su igrali: Slipac, Silajdžija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi