Neymar ponovo u Barceloni, ali rijetko ko ga je vidio

Kod Messija i Suareza

Neymar ponovo u Barceloni, ali rijetko ko ga je vidio

E. Škorić
Teme:

Neymar je odlučio karijeru nastaviti u PSG-u i dobro mu je krenulo u novoj sredini, no odlučio se barem nakratko vratiti u Barcelonu.

Brazilac je prešao u PSG jer ga je Barcelona odlučila prodati za 222 miliona eura, a navijači su bijesni i na njega, ali i na rukovodstvo kluba. Nikome nije drago zbog prodaje Neymara, pa možda bi i on sam volio da uživa u katalonskom suncu.

Odlučio se Neymar na povratak u Barcelonu kod prijatelja Lionela Messija i Luisa Suareza. Došao je proslaviti s prijateljima prvi rođendan svog sina. I dok su Messi i Suarez šetali gradskim ulicama, Neymar se sakrivao, očigledno svjestan da bi moglo doći do problema ako ga sretnu navijači.

Nakon kratkog odmora u Barceloni, Neymar se vraća u Pariz, a njegov klub već večeras igra protiv St. Etiennea ligašku utakmicu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi