Labudice upisale poraz u prijateljskom susretu

Prijateljski susret

Labudice upisale poraz u prijateljskom susretu

E. Dindić

Rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa u drugom prijateljskom susretu u Mejdanu, sastale su se sa ekipom Voždovca 1955 iz Srbije. U jednoj jako dobroj prijateljskoj utakmici slavile su gošće iz Srbije rezultatom 22:28 (8:14). 

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo gošćama iz Srbije, koje su u potpunosti nadigrale domaću ekipu. Mnogo tehničkih pogrešaka koštalo je ekipu Damira Cipurkovića velikog zaostatka u prvom poluvremenu. 

Drugo poluvrijeme kao da je izašla druga ekipa Jedinstva, gdje su mnogo bolje zaigrale u odbrani i napadu. Iskusne gošće  su na kraju uspješno privele susret kraju i ostvarile pobjedu rezultatom 28:22. 

Najbolje kod domaće ekipe bile su Admira Zvekić sa 6 golova i Dejana Kulić sa 4 gola, dok vrijedni istaći i mladu Jasminu Osmanović sa 3 gola. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Ekipu Voždovca predvodile su Mančić, Petrović i Todorović sa po 5 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi