Danas u Tuzli počeo 3. "PAN 3x3" basket turnir

Ulična košarka

Danas u Tuzli počeo 3. "PAN 3x3" basket turnir

E. Dindić

Danas  u Tuzli na TTC TELEX počelo je največe takmičenje u uličnoj košarci "PAN 3x3". 

Zaista veliko interesovanje je vladalo za ovaj događaj, a broj prijavljenih ekipa nikada nije bio veći. Za titulu najboljeg i veliku novčanu nagradu boriće se više od 50 ekipa, a neke su došle u internacionalnim sastavima.

Od 11 sati odigrane su kvalifikacije za sutrašnji dan. Oni najbolji izborili su sutra plasman u 1/8 finala gdje se očekuje borba za nagrade a i titulu najboljega. 

Sjajan muzički program i ove godine je pustio FMJam Crew, dok je PAN pripremio brojna iznenađenja za posjetioce turnira. 

Sutra od 14h na rasporedu je 1/8 finala turnira i ispred kompanije Calsberg BH pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu na TELEX i uživaju u dobroj košarci, kao i u sjajnom pivu PAN.

Podsjetimo, pobjednika turnira očekuje novčana nagrada u iznosu od 4.000 KM, drugoplasiranu ekipu novčana nagrada u iznosu od 2.000 KM, a pobjednike u zakucavanju i trojkama očekuju nagrade u iznosu od po 300 KM.

Organizator ovoga zaista sjajnog basket turnira je kompanija Carlsberg BH, u saradnji sa OKK Sloboda iz Tuzle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi