Hadžić za pobjedu Sarajeva protiv Olimpica

Pripremni meč

Hadžić za pobjedu Sarajeva protiv Olimpica

M. Šljivak

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas pripremni meč pred početak nove sezone u Premijer ligi BiH. Protivnik je bio gradski rival Olimpic, a Bordo tim je na kraju slavio pobjedu od 1:0 golom mladog Nedima Hadžića.

Dosta dobar meč viđen je u duelu gradskih rivala, a na kraju je jedan gol odlučio pobjednika. 

Nekoliko prilika na obje strane u prvom poluvremenu nažalost nisu donijele golove, a kod Sarajeva su u prvom poluvremenu dobre šanse za postizanje gola imali Hebibović i Rahmanović.

Prijetio je i Olimpic nekoliko puta, ali se na odmor otišlo bez golova (0:0):

Nastavak donosi dosta izmjena, a viđen je i jedan gol. Igrala se 81. minuta kada je odličnu asistenciju Velkoskog u gol pretvorio Nedim Hadžić za vodstvo Sarajeva od 1:0.

Hadžić je već minut kasnije u novoj šansi, ali je šutirao pored gola, da bi zatim Adilović odbranio dva dobra pokušaja Olimpica.

Do kraja nije bilo promjene rezultata i Sarajevo je novu sezonu u Premijer ligi BiH najavilo pobjedom.

Sarajevo je počelo meču ovom sastavu: Pavlović, Kadušić, Bekić, Ivetić, Novaković, Radovac, Sarić, Rahmanović, Hebibović, Anđušić, Kuzmanović

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo - Olimpic 1:0 (Hadžić 71')

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi