Odigrana revijalna utakmica povodom 90 godina NK TOŠK

Prepune tribine stadiona u Tešnju

Odigrana revijalna utakmica povodom 90 godina NK TOŠK

S. Mlaćo

U Tešnju je jučer odigrana revijalna utakmica između legendi NK TOŠK i legendi bh. nogometa, a na kraju je završilo miroljubivo, 4:4.

Povod utakmice bilo je obilježavanje 90 godina postojanja TOŠK-a koji će od ove sezone igrati u Prvoj ligi Federacije BiH. Pobjednika na kraju nije bilo, a više do 2.000 gledalaca moglo je uživati u sjajnoj zabavi.

Za TOŠK su nastupali Mujkić, Omerčić, Ibraković, Bajrić, Pašić, Bukvić, Delić, Kahvić, Hadžiahmetović, ..., a za bh. legende kapiten Vlatko Glavaš, Admir Hasančić, Vedin Musić, Igor Remetić, Senad Brkić, Bulend Biščević, Mirsad Dedić, Mirsad Bešlija...

Prigodna priznanja uručena su za predsjednika UO NK TOŠK Ajdina Mrgudu, te prvog selektora reprezentacija BiH Fuada Muzurovića.

"Hvala publici, organizatorima i svim učesnicima na prelijepom druženju, a TOŠK-u sve čestitke povodom 90 godina kluba", kazao je kapiten selekcije bh. legende Vlatko Glavaš za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi