Željo pobijedio Slovačko i zauzeo treće mjesto

Turnir "Igraj fudbal, živi život"

Željo pobijedio Slovačko i zauzeo treće mjesto

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Na Otoci je danas u toku četvrti dan turnira "Igraj fudbal, živi život" na kojem se igraju utakmice za treće mjesto, te šlag na kraju meč finala ovog turnira.

U meču za treće mjesto danas su igrali Željezničar i češko Slovačko. Minimalnu pobjedu u današnjoj utakmici ostvario je klub s Grbavice koji je slavio sa minimalnih 1:0 i tako zauzeo treće mjesto na ovogodišnjem izdanju turnira "Igraj fudbal, živi život".

U prvom poluvremenu gledali smo većinom igru između dva kaznena prostora, te se moglo vidjeti da su obje ekipe dosta oprezno ušle u današnji meč. U prvom dijelu nije bilo mnogo prilika i bilo je jasno da će jedan gol odlučiti pobjednika u ovom meču.

Odlučujući trenutak današnje utakmice desio se u drugom poluvremenu kada je Željezničar uspio da povede 1:0, a gol za pobjedu i treće mjesto postigao je Osmanović. Finalna utakmica igra se od 13 sati, a sastaju se Sarajevo i Budućnost.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi