Povratak otpisanog na Anfield
Foto: EPA

Mario Balotelli u Liverpoolu

Povratak otpisanog na Anfield

M. Šljivak

Mario Balotelli vjerovatno će se vratiti u ekipu Liverpoola.

Kako navode italijanski mediji, 25-godišnji napadač će raskinuti ugovor o posudbi s ekipom Milana, te će se vratiti na Anfield.

Menadžer Redsa Jurgen Klopp obavio je pregovore s menadžerom Super Marija, Minom Raiolom, te je gotovo izvjesno da će Balotelli u narednim danima ponovo obući dres Redsa.

Balotelli je na Anfield stigao u ljeto 2014. godine upravo iz Milana. Plaćen je 21 milion eura, ali se u redovima slavnog engleskog tima nije istakao.

Igrao je jako slabo u dresu Redsa. Nije opravdao nijedan uloženi euro, te je početkom ove sezone došao u Milan na posudbu.

Međutim, ni u dresu Rossonera se nije naigrao, te je u četiri utakmice postigao samo jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi