10 najboljih golova Lea Messija koji se i danas prepričavaju

Najbolji odgovor i prijetnja Neueru

10 najboljih golova Lea Messija koji se i danas prepričavaju

A. Haznadarević

Predvodnik Barcelonine mašinerije Leo Messi, sa svojim saigračima se uveliko priprema za sutrašnji veliki okršaj sa Bayern Münchenom, a u sklopu podgrijavanja atmosfere, čuvar mreže Guardiolinog tima Manuel Neuer ga je "bocnuo" poručivši mu da će mu sutra na terenu pokazati ko je gazda.

Argentinski čarobnjak obično jako rijetko daje izjave, a posebno rijetko šalje provokacije na račun svojih rivala. On provocira, nervira i brutalno ponižava protivnike svojom čudesnom igrom, a neki od njegovih najljepših pogodaka mogu biti sasvim dovoljan odgovor, i istovremeno prijetnja velikom Manuelu Neueru.

1/11 Kreni

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.