17 veličanstvenih ostvarenja Barcelone i Bayerna u LP

Velikani koji će se suočiti u polufinalu

17 veličanstvenih ostvarenja Barcelone i Bayerna u LP

A. Haznadarević

Nakon što su eliminisali Paris Saint-Germain i Porto, Barcelona i Bayern München će morati međusobno odlučiti koji će od ova dva velika kluba zaigrati u finalu Lige prvaka. Neće to biti standardni polufinalni susret, jer je već sima jasno da nas očekuje epski okršaj, finale prije finala u kom će Pep Guardiola povesti igrače Bayerna protiv "svoje" Barcelone, kluba koji mu je dao sve.

Pomalo je nevjerovatno koliko su ova dva kluba do sada napravila velikih stvari u Ligi prvaka, a posebno u eliminacionoj fazi tog čuvenog takmičenja. Zajedno, mogu se pohvaliti sa čak 17 stvari koje su ostale zabilježene u historiji, bilo da se radi o rekordima ili o nekim specifičnim prekretnicama.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.