433 Football podsjetio na čaroliju Halilhodžića

"Coach skills"

433 Football podsjetio na čaroliju Halilhodžića

Pierluigi Casiraghi bio je prije nekoliko godina selektor mlade reprezentacije Italije koja je gostovala na Grbavici. Od igrača koji su danas priznati, možda najveće gostujuće ime bio je Stefano Okaka Chuka, no ni on nije prikazao nešto naročito dojmljivo. 

Najbolji detalj viđen je pred kraj kada je neko od naših fudbalera, među kojima su tada bili Muhamed Bešić, Ibrahim Šehić i ini, nabio loptu nebu pod oblake. 

Padala je ona cijelu jednu vječnost, traživši nekadašnjeg centarfora Lazia, Chelseaja. Nakon godina koliko je provela u zraku, Casiraghi ju je primio kao da mu je cipela OHO ljepilom bila obložena. 

Majstor ostaje majstor, pa makar završio karijeru davno i primao loptu u cipalema.

Instagram profil video magazina 433 Football jučer je podsjetio na još jednu fudbalsku majstoriju trenera, bivšeg fudbalera. 

Vahid Halilhodžić bio je istinski majstor u kopačkama, a na pomenutom accountu osvanuo je snimak njegovog dodavanja petom na utakmici između Alžira i Libije iz 2012.

Saberi, oduzmi, boljih poteza na utakmici teško da je moglo biti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi