A za Bešića - tribine!
Foto: EPA

Koeman mu ne vjeruje

A za Bešića - tribine!

M. Šljivak

Menadžer Evertona Ronald Koeman očigledno nema namjeru da pruži ozbiljnu šansu za igru bh. fudbaleru Muhamedu Bešiću.

Za današnji meč protiv londonskog Arsenala, 25-godišnji veznjak reprezentacije BiH ponovo nije u protokolu i meč će gledati sa tribina Goodison Parka.

Od dolaska holandskog stručnjaka na klupu Evertona Bešić ne dobija previše šanse za igru. Uglavnom zaigra u evropskim utakmicama ili onima koje su od manjeg značaja, dok u Premiershipu teren gotovo da ne vidi.

Od osam utakmica ove sezone Bešić je nastupio samo 46  minuta. Igrao je poluvrijeme protiv Chelseaja i minut protiv Manchester Citya.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Samo dva puta je bio na klupi za rezerve, dok je ostale utakmice gledao sa tribina.

Sigurno je da bi Bešić jednostavno morao razmisliti o promjeni sredine ako Koeman ostane menadžer Karamela, jer priliku za igru teško da će dobiti i u ostatku sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi