"A zviždali su Džeki i napadali De Rossija jer ga je branio"

Spalletti nakon pobjede Rome

"A zviždali su Džeki i napadali De Rossija jer ga je branio"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome na svom stadionu večeras su savladali Viktoriju Plzen rezultatom 4:1.

Izabranici Luciana Spallettija večerašnjom pobjedom na Olimpicu osigurali su plasman u nokaut fazu Evropske lige. Roma je slavila sa 4:1, a tri gola bila su djelo bh. napadača Edina Džeke.

Nakon utakmice Spalletti je izjavio da je Džeko večeras pokazao koliko može, ali italijanski stručnjak vjeruje da naš napadač može čak i bolje.

"Džeko je imao teških trenutaka kada se morao dokazivati. Sjećam se kada su mu zviždali dok je izlazio s terena i vjerujem da ga je to pokrenulo. Posebno je teško kada se s Tottijem borite za mjesto u prvoj ekipi jer svi znate šta Totti predstavlj u ovom klubu. De Rossija su kritikovali što je branio Džeku kada je rekao da navijači moraju stati iza njega i prestati mu zviždati", rekao je Spalletti, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"On je sada fudbaler koji se brine o romi i prava je zvijezda ovog kluba. Prvi gol koji je postigao najbolje pokazuje koliko on može, ali ja ću mu uvijek reći da mora biti još više odlučniji jer on može i bolje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi