Abeerden pred Široki Brijeg doveo bivšeg napadača West Hama

Potpisao jednogodišnji ugovor

Abeerden pred Široki Brijeg doveo bivšeg napadača West Hama

S. Mlaćo

U škotskom Aberdeenu spremaju se za prvi meč drugog pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu protiv bh. predstavnika Širokog Brijega.

U Aberdeenu su svjesni da im pripada uloga favorita, ali i da posao neće biti nimalo lagan, te da podcjenjivanja ne smije biti. Prošle godine Škoti su se zamalo "opekli" protiv Fole iz Luksemburga, te im je to sigurno bila velika lekcija da danas nogomet igraju apsolutno svi.

Pred meč sa timom sa Pecare angažovali su novo oojačanje. Naime, novi član Aberdeena postao je Nicky Maynard (30), koji je stigao iz redova engleskog trećeligaša MK Dons, a prije toga nastupao je za Cardiff, Wigan, West Ham, Bristol City, Crewe...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa Aberdeenom je postigao jednogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti