Aberdeen doveo novo pojačanje

Arnason ponovo u škotskom klubu

Aberdeen doveo novo pojačanje

E. Čaušević

Iskusni islandski defanzivac Kari Arnason zvanično je potpisao ugovor sa Aberdeenom.

Ovaj škotski klub u četvrtak gostuje na Pecari gdje će igrati revanš utakmicu drugog pretkola Evropske lige protiv Širokog Brijega. Bh. klub je u prvom meču u Škotskoj ostvario veoma dobar rezultat (1:1), te ima velike šanse da se plasira u treće pretkolo.

Aberdeen je jučer na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da je klub angažovao novo pojačanje Karija Arnasona. Islanđanin je već ranije nosio dres škotskog kluba, a sa Aberdeenom je ovaj put potpisao jednogodišnji ugovor.

Ovaj 34-godišnji fudbaler vjerovatno neće biti u konkurenciji za revanš meč protiv Širokog Brijega iako je škotski klub pokušao da ga prijavi za ovu utakmicu. Ipak, kako pišu škotski mediji Arnason će doputovati s ekipom u Bosnu i Hercegovinu kako bi im pružio podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi