Adebayor: Nasjeli ste na priču

Demantovao priču o viskiju i cigareti

Adebayor: Nasjeli ste na priču

E. Škorić

Togoanski napadač Emmanuel Adebayor demantovao je da je pio viski i pušio cigaretu u društvu Lyonovog trenera.

Adebayor je putovao privatnim letom u Lyon kako bi potpisao ugovor, no na kraju je ipak Lyon odlučio šansu ukazati igraču iz omladinskog pogona. 

A u francuskim medijima se pojavila izjava trenera Lyona Bruna Genesija, koji je rekao da je Adebayor na sastanak došao s cigaretom i uz naručeni viski.

"Pio sam samo vodu na sastanku i nisam tražio viski ili konzumirao cigarete. To što je objavljeno u Francuskoj od strane novinara je satirično, zamišljeno je kao šala, ali ljudi su nasjeli na to. Nažalost, u drugim zemljama su to prenijeli kao ozbiljnu vijest", rekao je Adebayor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ovo što govorim mogu potvrditi Lyonov trener i predsjednik, a Lyonu svakako želim sve najbolje. Oni su birali mladog napadača umjesto mene i to je to", dodao je bivši napadač brojnih engleskih timova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi