Adem Ljajić na korak od Torina

Na izlaznim vratima Rome

Adem Ljajić na korak od Torina

E. Čaušević

Čelnici Torina odlučni su da ovog ljeta u svoje redove dovedu igrača Rome Adema Ljajića.

Ljajić je proteklu sezonu odigrao na posudbi u Inter, ali milanski klub nije odlučio da otkupi njegov ugovor. Srbijanski reprezentativac se vratio u Rim, ali je jasno da Luciano Spalletti ne računa na njegove usluge.

Prema pisanju italijanskih medija Ljajić će svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u dresu Torina. Ovaj klub prije nekoliko sedmica preuzeo je srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, čelnici Torina su već poslali zvaničnu ponudu za Ljajića i očekuju da će se posao završiti u narednih nekoliko dana. U Torinu su sigurni da Ljajić stiže u klub pa su organizovali i njegovo predstavljanje krajem ove sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi