Adem Ljajić ponovo u reprezentaciji Srbije

Muslin objavio spisak

Adem Ljajić ponovo u reprezentaciji Srbije

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije početkom narednog mjeseca nastavlja svoj put u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

U Srbiji se nadaju da se njihova selekcija konačno može plasirati na veliko takmičenje, a ove godine su na veoma dobrom putu. Srbija početkom septembra na domaćem terenu dočekuje Moldaviju, dok će tri dana kasnije na teško gostovanje u Irsku.

Selektor Srbije, Slavoljub Muslin, saopštio je danas spisak igrača za utakmice protiv Moldavije i Irske. Ono što je iznenadilo mnoge jeste da se na ovom spisku našao i Adem Ljajić koji već duže vrijeme nije igrao u dresu reprezentacije Srbije.

Spisak Srbije: Vladimir Stojković, Aleksandar Jovanović, Predrag Rajković, Markom Dmitrović, Branislav Ivanović, Jagoš Vuković; Stefan Mitrović, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević , Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović, Aleksandar Prijović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi