Adis Jahović prvi strijelac turske Super lige

Igra u životnoj formi

Adis Jahović prvi strijelac turske Super lige

Nekadašnji napadač Sarajeva, Željezničara i Veleža Adis Jahović igra u životnoj formi ove sezone.

Makedonski napadač bilježi sjajne rezultate sa svojim Goztepeom koji iznenađujuće drži drugu poziciju u Super ligi, a koliko je bitna karika govori i podatak da je sam postigao više od polovine golova svog tima.

Goztepe je postigao 20, a Jahović sam 11 golova i to mu je sasvim dovoljno da nakon devet odigranih kola bude na prvom mjestu liste strijelaca u snažnoj Super ligi.

Prvi Jahovićev pratioc je Gomis sa devet golova, a zatim slijede Love i Yilmaz sa po sedam. 

Adis Jahović je na posljednje četiri utakmice postigao čak osam golova i iznenađujuće je istakao kandidaturu za titulu prvog strijelca Super lige, što bi bio ogroman uspjeh pored silnih zvijezda koje nastupaju u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi