Adrian Lopez iz Atletica u Porto

Osipa se šampionski kadar Jorgandžija

Adrian Lopez iz Atletica u Porto

Španski fudbaler Adrian Lopez napustio je redove Atletico Madrida i potpisao ugovor sa Portom.

Adrian je sa Portom potpisao ugovor na pet godina nakon što je protekle tri sezone igrao u redovima Atletica, a svom klubu je donio 11 miliona eura koliko je iznosilo njegovo obeštećenje. Očigledno se napadač Atletica prepao konkurencije budući da je u klub prije nekoliko dana stigao Mario Mandžukić.

Adrian je za Atletico odigrao 90 utakmica i postigao 11 golova, dok je za reprezentaciju nastupio u dva navrata i postigao jedan gol. Kruna njegove klupske karijere je svakako osvojeni naslov prvaka Španije iz prošle sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.