Adriano Galliani se vraća na velika vrata
Foto: EPA

Stigla ponuda iz Madrida

Adriano Galliani se vraća na velika vrata

E. Škorić

Adriano Galliani, bivši direktor Milana, mogao bi da se vrati u evropski nogomet.

Galliani je godinama bio glavni operativac u Milanu i ključan čovjek za mnoge uspjehe Rossonera, a pod njegovim vodstvom klub je ostvarivao najveće transfere.

Doktor za transfere bi se opet mogao vratiti svom poslu, ali ne u Milanu kojeg je napustio zajedno sa Silviom Berlusconijem, već u Real Madridu. 

Navodno je predsjednik Reala Florentino Perez aktivirao pregovore s Gallianijem oko njegovog dolaska u Madrid, a La Stampa javlja da njih dvojica imaju sjajan odnos i da bi se lako mogli dogovoriti oko saradnje.

Galliani je navodno ranije kontaktiran od strane Pereza, no tada je 73-godišnjak odbio rekavši da mu je potrebno malo odmora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca javlja da će Real imati 200 miliona eura na raspolaganju narednog ljeta i Galliani će imati "zadatak" da dovede prave igrače. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi