Advocaat: Da li ostajem u Sunderlandu? Ne znam

Holanđaninu prijeti otkaz

Advocaat: Da li ostajem u Sunderlandu? Ne znam

Holandski trener Dick Advocaat nije siguran da će voditi Sunderland i u narednom periodu.

Sunderland je jučer u osmom kolu Premiershipa odigrao neriješeno sa West Hamom (2:2) i sa tri boda na kontu zauzima trenutno pretposljednju poziciju. 

Sve su glasnije špekulacije da bi Advocaat zbog serije loših rezultata mogao dobiti otkaz u Sunderlandu, ali on nije želio govoriti o tome. 

"Ne želim govoriti uopšte o tome. Ne znam hoću li voditi Sunderland u sljedećoj utakmici, to će odlučiti čelnici kluba", izjavio je Advocaat. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U fudbalskim prvenstvima sada slijedi dvosedmična pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a takmičenje u Engleskoj se nastavlja 17. oktobra. Sunderland će tada gostovati kod WBA. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.