Advocaat objavio spisak, Subotić ne želi igrati?

Srbija igra protiv Armenije i Albanije

Advocaat objavio spisak, Subotić ne želi igrati?

Dick Advocaat, selektor Srbije, danas je objavio spisak pozvanih igrača za predstojeće utakmice protiv Armenije i Albanije, koje se igraju 11. odnosno 14. oktobra.

Među dvadeset četiri fudbalera ni ovaj put se ne nalazi ime Nevena Subotića, za kojeg Advocaat smatra da ne želi igrati za reprezentaciju.

"Imam osjećaj da Subotić ne želi igrati za reprezentaciju. Ako je tako, onda je bolje da ga ne zovem. Bolje je da ostane u klubu i da ne remeti ostatak našeg tima", rekao je Advocaat i dodao:

"Mislim da ga više neću zvati. Komunicirali smo preko poruka i mailova i mislim da su stvari jasne. Na štoperskim pozicijama računat ću na Stefana Mitrovića i Matiju Nastasića, iako oni nisu standardni u svojim klubovima. Nažalost, više od pola naše reprezentacije je u takvoj situaciji ali šta da se radi".

Spisak pozvanih reprezentativaca za mečeve protiv Armenije i Albanije.

Golmani: Vladimir Stojković (Maccabi), Željko Brkić (Udinese) i Predrag Rajković (Crvena zvezda). 

Odbrana: Dušan Basta (Lazio), Branislav Ivanović (Chelsea), Aleksandar Kolarov, Matija Nastasić (Manchester City), Antonio Rukavina (Villareal), Nenad Tomović (Fiorentina), Duško Tošić (Gencerbiligi) i Stefan Mitrović (Freiburg). 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vezni red: Radosav Petrović (Gencerbiligi), Nemanja Matić (Chelsea), Nemanja Gudelj (AZ Alkmaar), Miloš Jojić (Borussia Dortmund), Zdravko Kuzmanović (Inter), Aleksandar Ignjovski (Eintracht), Dušan Tadić (Southampton), Lazar Marković (Liverpool), Filip Đuričić (Mainz) i Zoran Tošić (CSKA Moskva). 

Napad: Filip Đorđević (Lazio), Aleksandar Mitrović (Anderlecht) i Danko Lazović (Partizan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.