Šef stručnog štaba Željezničara nakon poraza od Metalurga

Adžem: Napravili smo nepotreban prekršaj

FK Željezničar odigrao je večeras na stadionu Asim Ferhatović Hase revanš susret drugog pretkola Evropske lige protiv Metalurga. Utakmica je završena rezultatom 2:2. 

Skopski tim izborio je plasman u treće pretkolo zahvaljujući golovima koje su postigli na našem najvećem stadionu. Podsjetimo prva utakmica u Skoplju završena je rezultatom 0:0. 

Nakon utakmice prisutnim medijima na stadionu Asim Ferhatović Hase obratio se šef stručnog štaba ekipe sa Grbavice, Admir Adžem. 

"Vidjeli smo dobru i zanimljivu utakmicu. Sada je bilo golova, a nas je neriješen rezultat izbacio iz daljnjeg takmičenja. Postigli smo golove na vrijeme, ali izgleda da nismo dovoljno kvalitetni da izguramo to do kraja. Protivnik nas je nadigrao dugim loptama. Previše smo griješili, uvukla se nervoza i na kraju smo izgubili," rekao je Adžem. 

"Dvije izmjene su bile iznuđene, Nuspahić se povrijedio, a Bajić je imao grčeve. Gol Metalurga je okrenuo utakmicu, povukli smo se nesvjesno. Naš igrač je u zadnjoj minuti napravio nepotreban prekršaj, a gosti imaju igrača koji sjajno izvodi prekide," istakao je stratg Plavih. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti