Trener Plavih pred revanš sa Lovćenom

Adžem: Sviđa nam se teren, jako je brz

Fudbaleri Željezničara u revanšu susretu 1. pretkolu Europa Lige protiv Lovćena pokušati će popraviti nešto lošiji dojam iz prve utakmice, ali ne samo dojam nego i realizaciju za koju se nadaju da će ih u konačnici voditi o prolaska u narednu fazu takmičenja.

"Željo u svakom slučaju može postići gol. Došli smo ovdje da postignemo golove i da napravimo povoljan rezultat i da se plasiramo u naredno kolo. Odradili smo trening na kojem ćemo sutra igrati. Sviđa nam se teren, jako je brz. Da kažem engleski, tribinice male ali su blizu. Navijači će nam puno pomoći kad dođu. Nisam odavno igrao na takvom terenu da su mi tribine ovako blizu kao što su na ovom stadiončiću, a ja mislim da i to može biti naša prednost", rekao je za SportSport.ba nakon treninga šef stručnog štaba Željezničar Admir Adžem.

Bolja realizacija u revanšu mogla bi značiti i bolji rezultat.

"U svakom slučaju. Igrači su isti, s tim da smo imali sedam dana ispravimo te stvari. Sutra će se pokazati da li smo u tome uspjeli, ali u svakom slučaju mislim da nam je tih sedam dana jako dobro došlo", istakao je nekadašnji fudbaler, a sada trener kluba sa Grbavice.

U taboru Plavih nema povrijeđenih fudbalera, a to je potvrdio i Adžem rečenicom:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi smo zdravi, i spremni!"

"Dođite, pomozite nam, a ja vam garantujem da će biti ponosni na naše momke", poručio je Adžem navijačima kluba u kojem je i sam ponikao.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.