AEK srušio Olympiakos, Vranješ odigrao cijeli meč

Grčka liga

AEK srušio Olympiakos, Vranješ odigrao cijeli meč

Fudbaleri AEK-a slavili su pobjedu danas na domaćem terenu protiv Olympiakosa sa 1:0 u okviru 21. kola grčke Super lige.

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku brojnih žutih kartona, a glavni sudac utakmice ih je pokazao čak šest u prvih 45 minut. Osim toga, gledatelji su vidjeli i jedan pogodak i to u mreži gostiju. Strijelac za vodstvo AEK-a bio je Ajdarević u 34. minuti.

Olympiakos je u nastavku meča učinio sve kako bi izbjegao drugi ovosezonski poraz u prvenstvu, ali nisu uspjeli. Viđen je i jedan crveni kartin i to za gostujuću ekipu, a ranije je pod tuš morao Botia. 

Potražite više informacija na temu Super League:

AEK je nakon ove pobjede skočio na 5. mjesto sa 33 boda, dok je Olympiakos ostao uvjerjivo prvi sa 51 bodom.

Naš reprezentativac Ognjen Vranješ odigrao je cijeli meč za domaću ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi