Agent Arde Turana demantovao glasine o ponudi Arsenala

Arda ostaje na Nou Campu

Agent Arde Turana demantovao glasine o ponudi Arsenala

Turski fudbaler Arda Turan u posljednje vrijeme se sve češće pominje u kontekstu odlaska iz Barcelone.

Ipak, kada bi se god pojavila takva informacija, agent Arde Turana Ahmet Bulut bi se odmah oglasio i poručio da od toga neće biti ništa, a tako je bilo i ovog puta.

Bulut je rekao da je njegov klijent sretan u Barceloni.

"Trenutno nema nikakve ponude i nema ničega o čemu bismo mogli pričati. Nisam kontaktiran od strane Arsenala. Kao što sam rekao i ranije, on je sretan u Barceloni i ima još tri godine ugovora", rekao je Bulut.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Arda u Barcelonu stigao prije dvije godine iz Atletico Madrida za oko 34 miliona eura, a ove sezone je odigrao 17 mečeva i postigao tri gola te upisao tri asistencije u La Ligi. Ukupno je u svim takmičenjima postigao 13 golova uz sedam asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi