Agent: Calhanoglu je sve dogovorio s Milanom

Dolazi na ljekarske preglede

Agent: Calhanoglu je sve dogovorio s Milanom

E. Čaušević

Vezni fudbaler Bayer Leverkusena, Hakan Calhanoglu, će svoju karijeru prema svemu sudeći nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Mediji u Njemačkoj jučer su objavili da će Calhanoglu napustiti ovog ljeta Leverkusen, te da je u pregovorima sa Milanom. Turski reprezentativac želi napraviti korak naprijed u svojoj karijeri i navodno ga od San Sira dijele samo ljekarski pregledi.

Football Italia je danas objavila da je Calhanoglu sve dogovorio s Milanom, te da će u večernjim satima doputovati na ljekarske preglede. Ovo je potvrdio i njegov agent Bektas Demitas koji je izjavio da su oni sve dogovorili s Rossonerima, te da se sada čeka samo sporazum dva kluba oko visine obeštećenja.

"Imali smo dobre razgovore s Milanom i dogovorili smo ono što smo tražili. Sada je ostalo da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja i mislim da će Hakan već večeras doputovati u Milano na ljekarske preglede", rekao je Demirtas.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi