Agent Claudio: Karnezis bi volio obući dres Napolija

Zamjena za Reinu

Agent Claudio: Karnezis bi volio obući dres Napolija

E. Ganibegović

Orestis Karnezis, koji trenutno nastupa za Udinese bi rado prihvatio prelazak u Napoli. 

Kako su se pojavile informacije da bi Reina mogao napustiti redove Napolija, mnogi golmani se povezuju sa italijanskom ekipom, a jedan od njih je i čuvar mreže reprezentacije Grčke, Orestis Karnezis.

Agent Karnezisa je rekao kako bi on bio sretan kada bi prešao u Napoli. 

"Orestis je prvi golman reprezentacije Grčke i ima mnogo internacionalnog iskustva. Napoli ga prati kao i drugi veliki klubovi", rekao je agent Karnezisa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Rekao je kako bi bio sretan da obuće plavi dres i to bi se moglo desiti ako bi Reina napustio klub. On zna da može pokazati svoju vrijednost u Napoliju", ističe Claudio Vagheggi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi