Agent: Laž je da je Kessie igrač Rome
Foto: EPA

Demantovao medije

Agent: Laž je da je Kessie igrač Rome

E. Čaušević

Italijanski mediji prije nekoliko dana objavili su da je Roma dogovorila transfer Francka Kessieja iz Atalante na kraju ove sezone.

Ugledna Gazzetta dello Sport objavila je prije nekoliko dana da je reprezentativac Obale Slonovače novi igrač Rome, te da se još samo čeka zvanična potvrda oba kluba. Ipak, danas se oglasio njegov agent george Atangana koji je demantovao ove navode. 

"Govori se da sam bio u Engleskoj na pregovorima s Chelseajem, pa sad se piše da je završen transfer u Romu. Samo ću reći da on nije igrač Rome kako se piše u medijima. Čekamo ponudu koja će biti najbolja za njega i onda ćemo odlučiti. Ima nekoliko ponuda, ali je laž da je već dogovoren transfer u neki klub. Na kraju sezone ćemo donijeti konačnu odluku", rekao je njegov agent.

Kessie je ove sezone pravo otkriće Serije A, a svojim sjajnim igrama u veznom redu Atalante privlači pažnju mnogih klubova. U Atalanti su svjesni da će ga teško zadržati na kraju sezone, ali se nadaju da će od njegove prodaje zaraditi oko 30 miliona eura što je prava premija za ovaj klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi