Agent: Pastore najmanje do ljeta u PSG-u

Demantirao medijske natpise o odlasku

Agent: Pastore najmanje do ljeta u PSG-u

Javier Pastore ove zime neće napustiti redove PSG-a, rekao je njegov agent.

Pastore je dolaskom Angela Di Marie prošlog ljeta u PSG, pao u drugi plan. Počeo je tek šest mečeva u Ligue 1, dok je u Ligi šampiona tek tri puta ušao s klupe. Postigao je samo jedan gol ove sezone. Sve je ovo dalo povod da počnu priče o odlasku sjajnog Argentinca sa Parka Prinčeva, ali je njegov agent demantirao takve navode.

"Javier Pastore će ostati u PSG-u najmanje do sljedećeg ljeta", kratko je prokomentarisao njegov agent.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Argentinac je u Pariz došao na ljeto 2011. godine iz Palerma i samo je prve sezone u PSG-u ličio na igrača za kojeg se, u to vrijeme, otimalo pola Evrope. Klubovi koji se spominju kao moguća destinacija Pastorea su Bayern Munchen i Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti