Agent: Šanse da Mahrez ostane su 50-50

Odluka će biti donešena u sljedećim sedmicama

Agent: Šanse da Mahrez ostane su 50-50

Sjajni alžirski vezni nogometaš Riyad Mahrez bit će jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta.

Mahrez je izabran ove sezone za najboljeg igrača Premiershipa, a njegov agent Kamel Bengougam tvrdi da su šanse 50-50 da će on otići ili ostati u Leicesteru naredne sezone.

"Naravno da postoji mogućnost (da će otići). Kada igrate ovako kako je Riyjad igrao ove sezone, naravno da privlačite pažnju ostalih timova. On je trenutno veoma sretan u Leicesteru gdje je imao fantastičnu sezonu. Također, ekipa će igrati Ligu šampiona naredne sezone i on se tome jako raduje", rekao je njegov agent i dodao:

"Ipak, u njegovim godinama, ukoliko se ukaže prilika da igra za veliki klub, onda moramo razmisliti o tome. Trenutno mogu reći da su šanse 50-50 da će ostati ili otići. Moramo razmotriti nekoliko ponuda iz Engleske i ostatka Evrope. Odluka će biti donešena u narednim sedmicama".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mahrez je ove sezone odigrao 35. mečeva u Premiershipu te je postigao 17 golova uz 11 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi