Agent: Smiješne su priče da Bale odlazi

Ostaje u Realu

Agent: Smiješne su priče da Bale odlazi

Već mjesecima traje priča da će Gareth Bale napustiti Real Madrid. 

Velšanin ne pruža ni blizu partije kakve su se od njega očekivale kada je 2013. godine stigao na Santiago Bernabeu iz Tottenhama, a unatoč špekulacijama o odlasku, Bale je spreman ostati i boriti se za svoje mjesto u timu. 

To je u izjavi za Sky Sports potvrdio i njegov agent Jonathan Barnet, dodavši kako su sve priče koje povezuju njegovog klijenta sa odlaskom iz madridskog kluba "smiješne i glupe." 

Za njega su se zanimali Paris Saint-Germain i Manchester United, spominjale su se nevjerovatne ponude, ali očigledno je da od cijele priče u suštini nema ništa. 

U protekloj sezoni Bale je za Real odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, postigavši pritom devet pogodaka. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi