"Aguero i Negredo su odlični, ali i Džeko je fantastičan"

Manuel Pellegrini o svojim napadačima

"Aguero i Negredo su odlični, ali i Džeko je fantastičan"

Manchester City igra fantastično. Tottenham je jučer na Etihadu primio šest komada, a naš reprezentativac Edin Džeko utakmicu je odgledao sa klupe. 

Nakon utakmice Pellegrini je mogao biti jako sretan. Njegova ekipa razbila je Spurse, a Aguero i Negredo još jednom su pokazali da su u fantastičnoj formi i da je Čileanac "pogodio" sa tandemom. Ipak Pellegrini ističe da se ostali napadači ne smiju zaboraviti. 

"Mislim da imamo dva odlična napadača, ali ne smijemo zaboraviti Džeku koji je također fantastičan fudbaler, kao i Jovetića koji je povrijeđen. Nije lako postići 26 golova u šest utakmica, ali to je zasluga cijelog tima, a ne samo Aguera i Negreda," zaključio je Čileanac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.