Aguero ispisao historiju pa pripremio dar za svoga sina

Sjajna noć za Argentinca

Aguero ispisao historiju pa pripremio dar za svoga sina

E. Ganibegović

Manchester City je sinoć u četvrtom kolu Lige prvaka sitgao do nove pobjede, kada je na gostovanju kod Napolija slavio sa 2:4 i tako osigurao učešće u narednoj fazi ovog takmičenja.

Sergio Aguero je bio strijelac jednog pogotka na meču, te ja sa njim ušao u historiju kluba sa Etihada. 

Argentinski napadač je postigao svoj 178. pogodak u dresu Građana i postao najbolji strijelac u historiji kluba.

"Veoma sam sretan u ovome trenutku, a najviše iz razloga što sam dobio podršku od svog tima, navijača i cijelog osoblja, pa im se zbog toga želim zahvaliti", rekao je Aguero poslije meča.

"Napoli je dobar tim, uvijek je teško igrati na gostovanju kada je u pitanju Liga prvaka. Sretni smo zbog pobjede i prolaska u narednu fazu. Moramo nastaviti na ovaj način igrati u svakoj utakmici. Duga je sezona."

"Dres ću vratiti sinu, koji mi se javio nakon utakmice i pitao za njega. Porodica me zvala iz Argentine, oni su me večeras gledali", izjavio je napadač Građana. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi