Aguero: Messi je za mene najbolji na svijetu

Argentinac nema dilema

Aguero: Messi je za mene najbolji na svijetu

Argentinski napadač Sergio Aguero izabrao je najboljeg fudbalera na svijetu.

To je za njega napadač Barcelone i njegov saigrač iz reprezentacije Argentine Leo Messi.

Aguero smatra da bi Messi trebao osvojiti novu Zlatnu loptu na ceremoniji koja će 9. januara biti održana u Cirihu.Konkurenti će mu biti Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann.

"On je ispred svih ostalih, računajući i one koji su nominovani. Ne kažem to samo zbog toga što mi je on prijatelj. Treniram s njim i svojim očima sam vidio šta sve može. Može uraditi neke stvari koje nikada nisam vidio. On je najbolji na svijetu, čini da stvari izgledaju lagano", rekao je Aguero.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je glavni kandidat za osvajanje Zlatne lopte Cristiano Ronaldo i sigurno da bi bilo iznenađenje ukoliko neko drugio dođe do nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi