Aguero: Na kraju sezone odluka neće biti moja

On zna šta želi

Aguero: Na kraju sezone odluka neće biti moja

Argentinski fudbaler Sergio Aguero u posljednje vrijeme sve češće se pominje u kontekstu odlaska iz Manchester Cityja.

Ipak, čini se da bi za njega dobra stvar mogla da bude nedavna povreda Brazilca Gabriela Jesusa, jer je Aguero sada ponovo u prvoj postavi. Svoj kvalitet je još jednom pokazao u sinoćnjem meču protiv Monaca u Ligi šampiona kojem je postigao dva pogotka. 

On je nakon utakmice poručio da je uvijek želio ostati u Manchester Cityju.

"Uvijek sam govorio da bih volio ostati ovdje u klubu. Uvijek sam govorio da na kraju sezone moja budućnost neće biti moja odluka. Istina je da u ovoj situaciji klub ima sve u svojim rukama i očigledno je da je moja namjera da ostanem", rekao je Aguero.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Argentinac ove sezone odigrao 19 mečeva u Premiershipu te je postigao 11 golova. U Ligi šampiona je odigrao šest mečeva te je postigao pet golova, dok je u FA Cupu odigrao dva meča i postigao jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije