AIK kompletan odradio novi trening pred Željezničar

Sve spremno za duel sa bh.predstavnikom

AIK kompletan odradio novi trening pred Željezničar

S. Mlaćo
Teme:

Nogometaši AIK-a upravo su odradili novi trening pred revanš meč drugog pretkola Evropske lige protiv bh. predstavnika Željezničara.

U prvom meču na Grbavici nije bilo pogodaka (0:0), pa nas definitivno očekuje veoma zanimljiv revanš u kojem će oba tima ranim pogotkom pokušati olakšati sebi put ka trećem pretkolu.

Trener AIK-a Rikad Norling na press konferenciji uoči treninga, kazao je da se u njegov tim vraća kapiten Nils, te da će na raspolaganju imati sve igrače. 

"Igramo pred svojim navijačimaa i to je dodatna snaga za nas", jasan je bio Norling.

Meč između AIK-a i Željezničara igra se sutra na Friends Areni sa početkom u 19 sati, a gotovo sigurno je da će i Željezničar imati veliku podršku navijača u ovom meču.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Atmosferu sa današnjeg treninga AIK-a možete pogledati u fotografijama koje je zabilježio fotoreporter SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti