AIK stigao, vremena za odmor nema previše

Švedski tim stigao na meč

AIK stigao, vremena za odmor nema previše

M. Šljivak
Teme:

Fudbaleri AIK-a iz Štokholma stigli su danas u Sarajevo gdje ih sutra čeka meč drugog pretkola Evropske lige protiv Željezničara.

Švedski tim imaće nekoliko sati za odmor nakon puta. Trening, jedini kojeg će obaviti u Sarajevu, zakazan je za 20:45, odnosno u terminu sutrašnje utakmice.

Rikard Norling, trener ovog tima, najavio je kako će njegov tim ići na pobjedu u sutrašnjem meču, a po imenima gledajući gosti su blagi favoriti.

Ipak, imena ne igraju ključnu ulogu, pa Željo ima itekako dobre šanse u sutrašnjem meču.

Fudbaleri Željezničara će na Grbavici odraditi trening nešto ranije (18:30), a meč ova dva tima zakazan je sutra za 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Najavljen je dolazak i gostujućih navijača, ali se još uvijek ne zna koliko će ih tačno biti na svjevernoj tribini Grbavice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi